Skip to main content

Posts

Showing posts from 2013

Promo Terlajak Laris Sudah Tiba!

Promo Terlajak Laris Sudah Tiba! | Salam Jumaat! Hari ni Mieza nak buka promosi harga runtuh produk kesihatan Shaklee.. Promosi ni berlangsung sampai hari Isnin ni jer ye.. Jadi, kepada mereka yang masih tercari2 suplemen tambahan tak kiralah untuk diri sendiri ke, untuk anak2, ibu bapa atau untuk satu famili tu, inilah  masanya untuk anda nikmati harga runtuh terlajak murah dari Mieza..! 

Setiap pembelian dengan Mieza akan mendapat FREE COSULTATION + FREE JADUAL MAKAN + FREE TIPS.. Extra FREE PENGHANTARAN + FREE GIFT untuk setiap pembelian bernilai RM300 dan ke atas! Cepat grab peluang ini sementara promosi masih berjalan...! ^_^


Kepada yang berminat nak mendaftar sebagai ahli juga boleh contact Mieza bila2 masa sahaja! FREE Kit tambahan & guide untuk mereka yang mendaftar dengan Mieza.. =)


Dapatkan PRODUK TERLAJAK LARIS ini dengan HARGA TERLAJAK MURAH sebelum promosi berakhir..!!! Happy weekend onwards! ^_~

Isu Produk Shaklee Mahal..

Isu Produk Shaklee Mahal.. | Dalam iklan kat TV ada cakap, tak semua barang MAHAL tu bagus.. & tak semua barang MURAH tu tak bagus.. Ya, betul tu.. Tapi dalam HAL KESIHATAN ni, kena kaji jugak produk apa yang kita makan, apa sumber produk tu, memudaratkan ke tidak dalam tempoh jangkamasa panjang, paling penting HALAL ke tidak.. 
Ada produk yang murah, ada produk yang mahal. Tapi kena ambil tau kenapa produk tu murah & kenapa pula produk yang lagi satu tu mahal.. Kaji, kaji, dan kaji.. Jangan main beli jer.. Tengok orang lain beli, kita pun beli.. 
Badan kita ni nak guna lama lagi, insha Allah.. Jadi, jagalah ia, peliharalah ia, sayangilah ia.. Melabur lebih sikit untuk kesejahteraan & kesihatan diri sendiri & keluarga tak ada salahnya.. Takkan la shopping barang make up, beli baju mahal2 boleh, tapi nak keluarkan duit untuk dapatkan zat & nutrisi tambahan untuk diri sendiri tak boleh kan? 
Cantik luar, cantik dalam.. Sihat luar, sihat dalam.. Jangan kat luar nampak ca…

Bonus Bulanan 500K Dengan Shaklee..!

Bonus Bulanan 500K Dengan Shaklee..! | Amboi! Cakap pasal bonus, laju jer semua datang terjah kan? Hehe.. Hari ni nak sembang2 bisnes sikit. Dalam ramai2 daripada kita ni ada tak yang minat bisnes or memang ada bisnes sendiri? Tak kisahlah bisnes apa pun, jual tudung ke, jual baju ke, jual barangan baby ke, ambil tempahan buat kek ke.. Apa2 jelah.. 


Mieza dulu masa awal2 terjun ke bidang ni memang tak terfikir akan jadikan bisnes ni sebagai punca pendapatan utama Mieza. Sebab masa awal2 start dulu Mieza just buat sebagai satu hobi & sebagai pendapatan sampingan. Tapi makin lama Mieza dalam dunia bisnes ni makin seronok pulak rasa. Ye, memang bila berniaga sendiri takde gaji bulan2 macam uols yang kerja dengan kerajaan mahupun swasta. Takde jugak bonus tahunan macam uols. Tapi semua tu kita boleh usahakan kalau betul ada kemahuan & kesungguhan. 

Contoh macam sekarang ni, nak masuk 3 bulan Mieza melibatkan diri dalam bisnes Shaklee dah 2 kali merasa bonus bulanan. Ya, 2 kali! Lepa…

Penyelesaian Kepada Masalah Sendi & Tulang..

Masalah sendi berpunca dari pelbagai jenis keadaan samada faktor umur, kecederaan, kurang khasiat dan bermacam lagi. Walau apa sekalipun puncanya ianya memang membebankan, ia mengakibatkan rasa ketidakselasaan kepada struktur badan kita. Keadaan ini akan semakin memudaratkan sekiranya tidak dibendung dari awal. 
Bagaimana Cara Terbaik Untuk Menyelesaikan Masalah Ini? 
SHAKLEE JOINT HEALTH SET adalah jawapannya! Set ini adalah set lengkap untuk kesihatan sendi yang optimum. Ia membantu memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan merupakan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi anda. Set ini juga membantu mengekalkan tulang yang kuat.
SHAKLEE JOINT HEALTH SET terdiri daripada 3 suplemen penting untuk kesihatan sendi dan tulang iaitu Omega Guard, Ostematrix dan Advanced Joint Health Tablet.

Supplemen ini sesuai untuk semua peringkat umur. Ianya sesuai untuk kanak-kanak, orang dewasa yang ingin mengekalkan kesihatan sendi dan tulang, juga sesuai un…

Kekal Langsing Dengan Bajet Slimming Set SHAKLEE!

Selalunya bila tiba musim raya memang sah kalau pergi ke rumah saudara mara or kawan-kawan tak makan kan? Haruslah makan. Kang kecik pulak hati tuan rumah.. Dengan open house sana sini, tambah lagi pulak dengan kenduri kahwin berderet2.. Lepas tu bila timbang, terkejut tengok berat badan sendiri.. Oh no!
Dah lah belanja untuk sambut raya pun dah beratus-ratus duit terbang kan? Sekarang ni pulak duk pening nak kumpul bajet untuk dapatkan rawatan pelangsingan di pusat-pusat pelangsingan terkenal. Yelah, tak makan kang kempunan pulak. Dah nama pun raya, mestilah nak makan sedap-sedap tak gitu? Tapi bila makan beriya-iya berat badan pulak naik mendadak. Pening lagi sekali.. Huhu..
Tapi tak mengapa. Jangan pening-pening sangat. Mieza ada rahsia kekal langsing untuk dikongsikan dengan anda semua! Tak perlu bayar mahal-mahal pergi buat treatment untuk dapatkan bentuk badan ideal. Yang penting, ikut nasihat dan cadangan pengambilan supplemen yang betul. Insha Allah, anda akan berjaya mengembali…

Set Kecantikan Shaklee

SET KECANTIKAN SHAKLEE :
:: Vitamin B Complex :: :: Vitamin C :: :: Vitamin E ::
Vitamin B Complex :
Penting dalam kestabilan hormon kita. Kekurangan B complex dalam badan boleh membuatkan kita cepat letih, cepat marah atau moody, cemburu dan banyak lagi. Bila kita dalam keadaan hormon yang tidak stabil jerawat akan mudah terhasil.
Vitamin C :
Sangat penting dalam pembentukan kolagen. Pengambilan makanan yang tinggi kandungan Vitamin C membantu penghasilan kolagen dengan lebih baik.
Vitamin E :
Terkenal sebagai vitamin awet muda. Vitamin E juga melambatkan proses penuaan. Selain itu, Vitamin E juga membantu keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dalam liang kulit. Vitamin E juga membantu mengurangkan kesan jeragat dan pigmentasi. Vitamin E sangat membantu mereka yang mempunyai masalah kulit yang berminyak.
.... Apa2 masalah yang anda hadapi, just let me know. Insha Allah, Mieza akan bantu anda mendapatkan keperluan suplemen yang sepatutnya untuk anda tanpa sebarang kesan sampingan ya…

Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa Dengan "Set Mighty 3 Gems" Shaklee

Ramai yang refuse nak amik vitamin bentuk pil sebab culas nak monitor water intake level. Jadi apa pilihan anda? Pastinya SET MIGHTY 3 GEMS! Set ini sesuai untuk semua peringkat umur dan boleh diminum seisi keluarga.  Selain itu set ini juga membantu anda kekal cergas bertenaga sepanjang berpuasa.. Insha Allah.. 


Tips Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa Semasa bersahur, makanlah makanan yang berkadar protein tinggi. Ini kerana pencernaan dan penyerapan makanan adalah jauh lebih lama jika dibandingkan dgn pengambilan makanan dengan kadar karbohidrat yg tinggi. Ambil bersama segelas susu dan juga multivitamin agar stamina tetap terjaga. 
Cara paling mudah adalah dengan mengambil SET MIGHTY 3 GEMS! Set ini terdiri daripada 3 rangkaian produk iaitu Mealshakes (multivitamin, multimineral, fiber dan protein)ESP(protein soya) dan Performance Drink(Pure Hydration Drink berperisa oren).


Ambillah SET MIGHTY 3 GEMS ini semasa bersahur dan selepas berbuka ataupun sebelum tidur. Insha Allah, anda akan …

SHAKLEE Meal Shakes : Serat Pemakanan Dan Protein Untuk Seisi Keluarga

SHAKLEE Meal Shakes : Serat Pemakanan Dan Protein Untuk Seisi Keluarga |Badan terlalu kurus? Tidak mempunyai selera makan? Sering mengalami sembelit dan mudah jatuh sakit? 
Meal Shakes Adalah Makanan Segera,Tanpa curiga Dalam kehidupan seharian yang sangat aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang. Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik.

Meal Shakes Sesuai Untuk Semua Termasuk :-
Ibu hamil yang tiada selera makan, morning sickness yang teruk.Ibu menyusu yang ada kekangan bajet untuk mendapatkan Energizing Soy Protein [ESP].Ibu bapa yang telah berumur yang tidak makan secara sihat dan tidak suka makan vitamin berbentuk pil.Kanak-kanak dan remaja yang sedang meningkat dewasa.Anak-anak yang kurang selera makan.Sesiapa sahaja yang selalu tidak sempat untuk minum pagi, secawan Meal Shakes sudah cukup untuk anda.

Sediakan vitamin dan …

SHAKLEE Advanced Joint Health Tablet Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

SHAKLEE Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.  Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.
SHAKLEE Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.
Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, SHAKLEE Advanced Joint Health Tablet ialah sayur-sayuran 100%. 

Inbox atau SMS Mieza segera untuk dapatkan harga istimewa..! SMS :019-5327438 EMAIL :shakleegroup@gmail.com SHAKLEE PAGE :Shaklee Ipoh, Perak

SHAKLEE Collagen Powder

SHAKLEE Collagen Powder | Inginkan kulit lebih sihat, muda dan menawan? Ini dia salah satu produk unggul sepanjang zaman dari SHAKLEE yang anda perlu cuba terutamanya bagi mereka yang menghadapi masalah kulit kusam dan bermasalah.
SHAKLEE Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000 mg proprietari RSS (Red Snapper Scales) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen yang bermolekul sangat ringan ini (kira-kira 1,000 Dalton*) dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Tujuh bahan utamanya termasuk ekstrak biji benih Camellia, japonica, ekstrak pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam.
SHAKLEE Collagen Powder mudah larut dalam minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidanga…

Yakini SHAKLEE Untuk Hidup Yang Lebih Sihat Dan Sejahtera

Yakini SHAKLEE Untuk Hidup Yang Lebih Sihat Dan Sejahtera | SHAKLEE adalah sebuah syarikat yang diasaskan oleh Dr. Forrest C Shaklee yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik.  Ia merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia. 
APAKAH KEISTIMEWAAN PRODUK SHAKLEE?
A. SENTIASA SELAMAT Ahli-ahli saintis SHAKLEE telah membuat kajian di seluruh pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi untuk menghasilkan produk yang selamat digunakan. Secara keseluruhannya produk-produk SHAKLEE tidak mengandungi bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tiada sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa.
Berikut adalah senarai TIDAK SHAKLEE :-

TIDAK Mengandungi ParabenTIDAK Mengandungi TriklosanTIDAK Mengandungi PhthalatesTIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)…