Skip to main content

NOVEMBER PROMOTION - [ OMEGA GUARD ]

NOVEMBER PROMOTION - [ OMEGA GUARD ] | Promosi datang lagi! Bulan ini kita ada promosi pembelian OMEGA GUARD SHAKLEE! Dan tidak seperi bulan-bulan biasa, bulan ini kita ada 2 promosi hebat! Anda boleh pilih samada ingin membuat pembelian dengan Promosi BUY 6 FREE 1 dengan penjimatan sehingga RM136 atau dengan pembelian TWIN PACK (BUY 2) dan dapatkan 5% potongan harga! Wah! Menarik bukan? Bagaimana ingin mendapatkan OMEGA GUARD dengan harga promosi? Hubungi admin melalui contact details di penghujung artikel ini.


Promosi Buy 6 Free 1 Omega Guard Shaklee
BUY 6 FREE 1 (Worth RM136.00)


Pembelian 6 botol Omega Guard akan melayakkan anda mendapat :
  • PERCUMA 1 botol Omega Guard.
  • Penjimatan sehingga RM136.
  • PERCUMA KEAHLIAN seumur hidup secara.
  • Starter Kit Dan Buku Panduan.
  • Pembelian seterusnya dengan harga ahli.
  • Intensif tunai keahlian. 


**Hubungi kami untuk maklumat lanjut**

Promosi Twin Pack Omega Guard Shaklee
BUY 2 GET 5% OFF


Pembelian Twin Pack Omega Guard Akan Melayakkan Anda Mendapat :

  • Potongan harga sebanyak 5%.


Bersempena dengan promosi berganda pada bulan ini, suka untuk admin berkongsi serba sedikit berkenaan minyak ikan kegemaran ramai OMEGA GUARD ini dengan pembaca semua.


Apa Itu OMEGA GUARD Shaklee?

OMEGA GUARD SHAKLEE merupakan minyak ikan terbaik di dunia yang diekstrak dari sumber ikan laut air sejuk seperti sardin, mackerel, herring, dan anchovies yang didapati di perairan negara Jepun. OMEGA GUARD adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.


Berbanding dengan produk omega di pasaran, OMEGA GUARD merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega-3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian OMEGA GUARD dapat membekalkan 905mg asid-lemak-omega-3 EPA dan DHA.


Apakah Perbezaan OMEGA GUARD Dengan Produk Omega Lain Di Pasaran?

Kebanyakan pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan bertekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan. Kaedah ini bukan hanya memusnahkan sesetengah nutrien di dalam kandungan minyak ikan tersebut, malah ianya tidak mampu menapis kandungan logam merbahaya yang boleh membahayakan kesihatan.


Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan OMEGA GUARD. Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi sekaligus menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB (polychlorinated biphenyl - merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik).


Cukuplah setakat ini dahulu admin berkongsi tentang OMEGA GUARD dengan para pembaca semua. Di artikel yang akan datang, admin akan kongsikan pula tentang manfaat dan kebaikan minyak ikan OMEGA GUARD ini kepada mereka yang mengamalkan pengambilannya. Jumpa di artikel seterusnya! ^_^Comments

Popular posts from this blog

PENYAKIT KEMURUNGAN - PUNCA, SIMPTOM DAN RAWATAN

PENYAKIT KEMURUNGAN | PUNCA, SIMPTOM DAN RAWATAN | Salah satu penyakit perubatan yang sering dikaitkan dengan kejadian-kejadian seperti kematian mengejut dan bunuh diri adalah penyakit KEMURUNGAN atau pun "Major Depression". Pemahaman tentang penyakit KEMURUNGAN bagi mereka yang berkecimpung dalam bidang perubatan psikologi adalah berbeza dengan pandangan orang ramai. 


Apakah Itu Penyakit Kemurungan?
Penyakit kemurungan merupakan penyakit perubatan yang melibatkan perasaan sedih atau murung. Namun berbeza daripada perasaan sedih yang mungkin dirasakan apabila kita kehilangan telefon bimbit contohnya, bagi mereka yang mengalami masalah ini, perasaan sedih atau murung ini berpanjangan. Pada masa yang sama, mereka juga seringkali mempunyai perasaan terlalu rendah diri dan sering merasakan diri mereka bersalah dan berdosa dalam setiap perkara yang berlaku dalam kehidupan mereka. Perasaan murung ini hadir dalam diri mereka pada setiap waktu sepanjang hari dan boleh berlarutan sehin…

MANFAAT DAN KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE

MANFAAT DAN KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE |OMEGA GUARD SHAKLEE merupakan minyak ikan terbaik di dunia yang diekstrak dari sumber ikan laut air sejuk seperti sardin, mackerel, herring, dan anchovies yang didapati di perairan negara Jepun. OMEGA GUARD adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.

Berbanding dengan produk omega di pasaran, OMEGA GUARD merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega-3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajianOMEGA GUARD dapat membekalkan 905mg asid-lemak-omega-3 EPA dan DHA.

Manfaat Dan Kebaikan Omega Guard Shaklee

Asid Lemak-Omega-3 merupakan asid lemak yang penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu kita perlu mengambilnya dari makanan. Omega-3 dari asas tumbuhan tidak boleh ditukarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan. Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air ke…